Mijn woning verkopen!

Maak een afspraak
Verkoop

Verkoop

Het verkopen van een woning is voor iedereen anders. De een wil gaan verhuizen omdat de woning te groot is en de ander juist omdat het huis te klein is geworden. Misschien ben je op zoek naar een woning met een tuin of wil je verhuizen naar een andere wijk of een andere stad? Zo zijn er talloze redenen die een rol kunnen spelen bij het verkopen van je huis. Breunissen Makelaars is al meer dan 25 jaar een gecertificeerd NVM kantoor, waar je zorgeloos je woning voor de hoogst haalbare prijs en onder de beste voorwaarden kunt verkopen. Breunissen Makelaars komt daarom graag langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Van appartement tot vrijstaande woning, wij beschikken over de benodigde marktkennis en ervaring om je huis voor de hoogst haalbare prijs en onder de beste voorwaarden te verkopen. Wij onderscheiden ons mede door de korte lijnen en het persoonlijke contact. We begrijpen dat het verkopen van je woning een emotioneel proces kan zijn, daarom nemen wij graag alle zorg uit handen en staan altijd klaar voor vragen en overleg. Wij begeleiden het gehele verkoopproces. Daarom leggen we ons verkoopproces graag aan je uit. Uiteraard lichten wij dit graag in een persoonlijk gesprek verder toe.

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Van opdracht tot overdracht

STAP 1

Je woning in de verkoop

 • We starten met een gratis waardebepaling. We adviseren een realistische vraagprijs en stellen deze samen vast.
 • We ontwikkelen een verkoopplan op maat. Hierbij staan jouw wensen centraal.
 • Een professionele fotograaf maakt de (360˚) foto’s en video’s.
 • We ontwikkelen 2D/3D plattegronden.
 • We schrijven een aantrekkelijke tekst om de woning nog beter te presenteren.
 • We stellen een uitgebreide full-color brochure samen. Deze wordt eerst ter goedkeuring naar je gemaild.
 • We plaatsen, uiteraard in overleg, een verkoopbord bij de woning.
STAP 2

Jouw huis in de spotlight!

Wij geloven in maatwerk. Dat geldt ook voor de presentatie van een woning. Natuurlijk brengen we je huis onder de aandacht van ons grote netwerk van woningzoekenden en plaatsen we de woning op Funda, op onze eigen website en op social media. Maar we gaan graag een stapje verder om je huis zo goed mogelijk te verkopen. Van unieke hoogtefoto’s en virtuele tours tot adverteren in luxe woonmagazines; wij weten welke aanpak nodig is.

STAP 3

De bezichtiging

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken en dat geldt ook voor een woning. Daarom begeleiden wij een bezichtiging altijd zelf en bereiden wij deze tot in de puntjes voor. Wij weten precies wat ervoor nodig is om de potentiële koper een goede indruk van je woning te geven. Natuurlijk stemmen we van te voren de bezichtigingen met je af en laten we na afloop weten hoe de kijkers reageerden.

STAP 4

De onderhandeling

Elke onderhandeling vereist een andere aanpak. Daarnaast vraagt een goede onderhandeling ook om de nodige kennis en ervaring. Wij zetten deze graag voor je in. Onze makelaars zetten vol enthousiasme hun expertise in om zo het optimale verkoopresultaat te behalen. En omdat we elke stap in de onderhandeling samen bespreken, weet je altijd precies waar je aan toe bent.

STAP 5

De koopovereenkomst

Is het juiste bod tegen de juiste voorwaarden binnen? Dan is het zaak om alles officieel vast te leggen. Dit regelen wij graag. Wij stellen de koopovereenkomst op, zorgen ervoor dat alle afspraken correct zwart op wit staan en spreken de hele overeenkomst samen door. Als er overeenstemming is bereikt met beide partijen en alles helemaal duidelijk is, maken we een tekenafspraak.

STAP 6

De sleuteloverdracht

Wij zorgen ervoor dat de juiste documenten correct zijn opgemaakt en aangeleverd. Ook organiseren we een eindinspectie met de koper om vast te stellen dat alles volgens afspraak wordt opgeleverd, zo kunnen hier later geen misverstanden over ontstaan. Vervolgens zorgen we ervoor dat de overdracht bij de notaris perfect verloopt. Natuurlijk staan we ook na de sleuteloverdracht nog steeds voor je klaar!

Mijn woning verkopen? Breunissen Makelaars helpt je graag!

Verkoop

  Wim en Corrie zijn een goed team en ze hebben ons vakkundig en met goed resultaat geholpen bij de verkoop van onze woning. Hun aanpak is praktisch, laagdrempelig en eerlijk en ze weten precies wat er speelt op de woningmarkt van Wageningen en omgeving. Wij kunnen Breunissen Makelaars van harte aanbevelen.

  Bernhardstraat 4, Wageningen

  Op zoek naar een woning?

  Vind de woning die je zoekt met Breunissen Makelaars.

  Plaats een zoekopdracht

  Gratis waardebepaling

  Wat is de waarde van mijn woning? Vraag kosteloos een vrijblijvende waardebepaling aan!

  Gratis waardebepaling