De makelaar van Wageningen en omgeving

Maak een afspraak
Over ons

NVM Excellent makelaar

Al sinds de jaren zeventig is de naam Breunissen een bekend begrip in de makelaarswereld in de Gelderse Vallei. Inmiddels is het kantoor al sinds 1995 in goede handen bij Wim Breunissen en Corrie Overeem. Al meer dan 25 jaar doen we er alles aan om de opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn en hun verwachtingen waar te maken.

Wat maakt ons verder uniek?  Dat we de menselijke kant van het vak, de mooiste kant vinden. We zijn oprecht behulpzaam, intrinsiek betrokken bij onze opdrachtgevers en vinden het belangrijk om je te behandelen zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden. We hechten er waarde aan om altijd het beste resultaat te behalen terwijl we er alles aan doen om al je zorgen uit handen te nemen.

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we aangesloten bij NVM, RMT en NWWI. En om zeker te weten dat we ons werk zo goed mogelijk doen volgen we jaarlijks cursussen en wonen we congressen en bijeenkomsten bij. Recent zijn we door de NVM beoordeeld als ‘Excellent Makelaar’, een mooie kroon op ons werk.

HET TEAM

Maak kennis met het team

K.W. (Wim) Breunissen

REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR

Inmiddels ben ik meer dan 25 jaar werkzaam bij ons kantoor en actief in deze regio. Zelf ben ik in Wageningen geboren en getogen.

Voor mij zijn er weinig plekjes waar ik het fijne niet van weet. Deze mooie groene woonomgeving met zijn zeer gevarieerde landschappen, bossen, Rijn en uiterwaarden; het zijn allemaal bijzondere en aangename plekken.

Zelf woon ik buiten het centrum en hou ik erg van het buitenleven. Hier ben ik dan ook vaak te vinden in mijn vrije tijd. Regelmatig heeft het te maken hobbymatige werkzaamheden om onze woning. Dus verbaas je niet als je mij een keer op een trekker bezig ziet.

H.C.B. (Bert) Breunissen

Al van jongs af aan ben ik opgegroeid in de wereld van het vastgoed.

Mijn vader, ook H.C.B. Breunissen, die meer dan vijftig jaar in de makelaardij heeft gezeten en mijn moeder die in het notariaat zat, heeft er toe geleid dat ik steeds meer interesse heb gekregen voor het vastgoed.
Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij. Naast de makelaardij komt hier ook het beleggen en projectontwikkeling naar voren.
Voor een deel van mijn jeugd ben ik opgegroeid in Canada. Verder geniet ik van familie, vrienden, sporten, muziek en vrijwilligerswerk.

T.C. (Corrie) Overeem

KANDIDAAT MAKELAAR-TAXATEUR

Vanaf het begin van Breunissen Makelaars ben ik hier al werkzaam en ben inmiddels voor vele een bekend en vertrouwd gezicht.

Het meeste ben ik bezig met het opmaken van brochures, taxaties uitwerken, koopaktes opstellen etc. maar ook het telefonisch contact begint meestal bij mij.

In een studentenstad zoals Wageningen zoeken veel studenten een huisvesting. Voor meerdere beleggers ben ik dan ook de contactpersoon voor deze studenten en beheer ik meerdere objecten. Door de jarenlange ervaring kan ik de meeste vragen direct beantwoorden.

Verder geniet ik van het buiten zijn, fietsen, tuinieren of simpelweg een goed boek lezen.

History
GESCHIEDENIS

History

Opening kantoor

Kantoor onder de naam Breunissen v.d. Berg in Wageningen geopend.

Eerste nieuwbouwproject

Eerste grote nieuwbouwproject in Noordwest verkocht.

Wim Breunissen 

Wim Breunissen toegetreden tot het team

Naamswijziging

Naamswijziging naar Breunissen Makelaars

Verhuizing

Verhuizing van Stationsstraat 1 naar 24

1000e bestaande woning verkocht

Door NVM als Excellent makelaar benoemd.

Op zoek naar een woning?

Vind de woning die je zoekt met Breunissen Makelaars.

Plaats een zoekopdracht

Gratis waardebepaling

Wat is de waarde van mijn woning? Vraag kosteloos een vrijblijvende waardebepaling aan!

Gratis waardebepaling