Een woning kopen

Maak een afspraak
Aankoop

Een woning kopen met Breunissen Makelaars

Een woning kopen is een grote stap. Het is een aanzienlijke investering die je waarschijnlijk maar enkele keren in je leven doet. Daarom treden wij graag op als jouw aankoopmakelaar! Wij helpen je om de perfecte woning tegen de juiste prijs en onder de beste voorwaarden te bemachtigen.

Wij treden graag op als jouw aankoopmakelaar. Samen doen we er alles aan om het beste resultaat te behalen. Zo gaan we mee naar bezichtigingen en zijn we kritisch op de staat van de woning, ook adviseren wij ook omtrent bouwkundige keuringen, doorgronden we álle kleine lettertjes en voeren we de onderhandeling. Zo koop je met een gerust hart een nieuwe woning zonder er te veel voor te betalen. Hoe we voor je aan de slag gaan, leggen we graag uit.

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Zo pakken we het aan

STAP 1

De werkwijze die bij jou past

Je krijgt zoveel makelaar als je wilt; ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Of heb je de perfecte woning al gevonden? Wij bieden gedeeltelijke of volledige aankoopbegeleiding aan en geven altijd een passend advies tegen een aantrekkelijk tarief.

Als eerste stap bespreken we samen de beste werkwijze om jouw droomhuis te vinden of te bemachtigen. We kijken bijvoorbeeld naar alle zakelijke aspecten zoals het budget en de voorwaarden. Maar ook naar persoonlijke omstandigheden zoals wanneer je de woning zou willen betrekken. Het zijn allemaal zaken die meespelen bij het bepalen van de beste werkwijze.

STAP 2

Onze kennersblik

Als aankoopmakelaar gaan we graag mee naar de bezichtiging. Met onze ervaren blik kijken we net even anders naar de woning. Zijn er bijvoorbeeld gebreken of is er sprake van slecht onderhoud? En dat niet alleen, we kijken ook naar de bestemmingsplannen, hoe reëel de vraagprijs is en of de woning wel echt past bij jouw wensen en toekomstplannen.

STAP 3

De onderhandeling

Je hebt de woning van je dromen gevonden. Nu moeten we ervoor zorgen dat je deze tegen de scherpste prijs en onder de beste voorwaarden koopt. Deze uitdaging gaan wij graag aan. Tijdens de onderhandelingen draait alles om het sluiten van de perfecte overeenkomst. We staren ons daarom niet blind op de verkoopprijs, maar onderhandelen bijvoorbeeld ook over de oplevertermijn en eventueel mee te verkopen roerende zaken.

STAP 4

De koopovereenkomst

Zijn de onderhandelingen geslaagd? Dan is het tijd om het koopcontract te tekenen. We nemen alle kleine lettertjes nauwkeurig samen door en controleren of alles volgens afspraak op papier staat. Zo weten niet alleen wij, maar ook jij, precies wat je ondertekent.

STAP 5

De overdracht

Wij zorgen ervoor dat de juiste documenten correct zijn opgemaakt en aangeleverd. Ook organiseren we een eindinspectie om vast te stellen dat alles volgens afspraak wordt opgeleverd, zo kunnen hier later geen misverstanden over ontstaan. Vervolgens zorgen we ervoor dat de overdracht bij de notaris perfect verloopt. Natuurlijk staan we ook na de sleuteloverdracht nog steeds voor je klaar!

Een woning kopen met Breunissen Makelaars

Aankoop

  Al twintig jaar ben ik een tevreden klant van team makelaar Breunissen met betrekking tot aankoop en taxatie van huizen. Er is altijd een luisterend oor voor de diverse wensen, bv dat er een koe om het huis moet kunnen lopen. Ze zijn deskundig en goed in onderhandelen! Tevens is er een zeer goede, aardige en snelle ondersteuning van Corrie. En het maakt niet uit als een aankoopwoning in Limburg staat.

  Steyl

  Op zoek naar een woning?

  Vind de woning die je zoekt met Breunissen Makelaars.

  Plaats een zoekopdracht

  Gratis waardebepaling

  Wat is de waarde van mijn woning? Vraag kosteloos een vrijblijvende waardebepaling aan!

  Gratis waardebepaling