Jouw woning taxeren

Maak een afspraak
Taxatie

Taxeren door Breunissen Makelaars

Je koopt een woning en de bank vraagt om een taxatierapport. De hypotheek moet worden aangepast, er spelen erfrechtzaken, of er is sprake van een scheiding. Ongeacht waarom een taxatie nodig is, bij Breunissen Makelaars ben je aan het goede adres. Wij staan garant voor een professionele, accurate taxatie.

We willen dat niet alleen de bank, maar jij ook het taxatierapport helemaal begrijpt. Daarom stelt onze gecertificeerde taxateur een goed onderbouwd, helder en leesbaar rapport op. Doordat we zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, worden onze gevalideerde taxatierapporten door alle financiële instellingen, maar ook door de rechtbank en de belastingdienst geaccepteerd.

We kennen de regio, hebben jarenlange ervaring, zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en kijken kritisch naar de woning. We nemen niet alleen de staat van de woning onder de loep, maar kijken ook naar de ligging, bestemmingsplannen, de (ver)koopomstandigheden en de potentie van de woning. Kortom, als je een taxatie laat uitvoeren door Breunissen Makelaars dan weet je zeker dat het goed zit.

Woning laten taxeren door Breunissen Makelaars? Wij helpen graag!

Taxeren

  Breunissen Makelaars is een makelaarskantoor die ik graag aanbeveel. Ze hebben de verkoop van mijn appartement goed geregeld en de samenwerking verliep prettig.

  Dolderstraat 1 A

  Op zoek naar een woning?

  Vind de woning die je zoekt met Breunissen Makelaars.

  Plaats een zoekopdracht

  Gratis waardebepaling

  Wat is de waarde van mijn woning? Vraag kosteloos een vrijblijvende waardebepaling aan!

  Gratis waardebepaling