Mijn favorieten

Woning verkopen via de verkoopmakelaar

Bent u toe aan de verkoop van uw woning of appartement? Dan zit u goed bij Breunissen Makelaars in Wageningen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van huizen en appartementen in Wageningen en omgeving. De huidige markt vraagt om creatief denken. Breunissen makelaars kan dat. Wij weten dat er meer nodig is dan een verkoopbord. Naast het vaststellen van de vraagprijs, bepalen wij de verkoopstrategie, een plan voor de mooiste presentatie van uw woning compleet met 360 graden foto’s, 2D/3D plattegrond en de coördinatie van bezichtigingen. Bij ons weet u zeker dat het verkoopproces feilloos verloopt en een optimaal resultaat oplevert.

Strategie verkoop woning of appartement
Wanneer u uw woning wilt verkopen, is een verkoopplan noodzakelijk. Deze strategie is deels afhankelijk van uw verdere plannen. Misschien hebt u al een woning gekocht of wilt u juist uw huidige huis of appartement eerst verkopen. Staat de overdrachtsdatum van uw nieuwe woning vast of is dit niet het geval, omdat het bijvoorbeeld nieuwbouw betreft? Dit soort belangrijke aspecten is medebepalend voor het uiteindelijke plan van aanpak. Breunissen Makelaars in Wageningen maakt voor u het beste verkoopplan. U hebt uw eerste winst dus al te pakken.

Vraagprijs vaststellen
Voordat wij uw woning of appartement gaan verkopen, bepalen wij als verkoopmakelaar samen met u een reële vraagprijs. Naast het beoordelen van uw woning, onderzoeken wij een aantal belangrijke aspecten. Denkt u bijvoorbeeld aan de ligging, aard en stand van de woning. Daarnaast kijken wij naar recente verkopen in uw omgeving en de lokale situatie van vraag en aanbod. Uiteraard onderzoeken wij ook bepaalde juridische zaken zoals bestemmingsplannen, kadastrale gegevens en vergunningen waaronder bouwvergunningen.

Bewerking van de markt bij verkoop woning of appartement
Breunissen Makelaars is expert in marktbewerking. Wij zorgen voor een uitgekiende presentatie van uw woning. Om potentiële kopers te vinden, benutten wij alle middelen die passen bij de gekozen strategie. Standaard benaderen wij zoekers in ons eigen bestand, informeren wij collega-makelaars via het unieke NVM uitwisselingssysteem en stellen wij een fraaie, uitgebreide brochure samen. Verder plaatsen wij een fotopresentatie compleet met 360 graden foto’s op Funda en op onze eigen website. Desgewenst plaatsen wij een TE KOOP bord en adverteren wij. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw nieuwe woning.

Woning verkopen en bezichtigingen
Als uw woning te koop staat, willen potentiële kopers deze bekijken. Maakt u zich daarover geen zorgen. U hoeft niet thuis te blijven voor een bezichtiging. Er is altijd overleg met u over de datum en het tijdstip. Wij begeleiden de geïnteresseerden door uw woning en geven ze alle relevante informatie.

Scherp onderhandelen
Onderhandelen over de verkoopprijs van uw woning kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Een jarenlange ervaring plus onze dagelijkse commerciële activiteiten maken ons tot een geduchte tegenspeler bij het voeren van onderhandelingen. Wij hebben slechts 1 belang en dat is uw belang. Elke nieuw te nemen stap overleggen wij altijd eerst met u. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

Afwikkeling verkooptraject
Ook nadat de koop is gesloten, kunt u op ons rekenen. Wij dragen zorg voor het vastleggen van belangrijke afspraken in de koopakte en handelen in overleg met de aangewezen notaris de verdere procedure af. Voor u een waarborg dat de notariële overdracht vlekkeloos verloopt. Natuurlijk kunt u ook na de sleuteloverdracht altijd met uw vragen bij ons terecht.

Wilt u uw woning of appartement verkopen? Bel dan nu 0317-425600 voor een afspraak of stuur een e-mail.Wij zijn u graag van dienst.

Woning van de maand