Mijn favorieten

Taxatie van uw woning, bedrijfspand, boerderij of landerij

Op zoek naar een gecertificeerde taxateur voor uw onroerend goed? Die hebt u nu gevonden. Breunissen Makelaars in Wageningen voert al uw NHG en NWWI taxaties uit. Bij ons kunt u snel beschikken over een realistisch waardeoordeel van uw pand. Ons makelaarskantoor levert u een taxatierapport waarin wij gefundeerd rekening houden met belangrijke argumenten. Onze brede praktijkervaring in combinatie met het uitwisselingssysteem van het NVM net als informatiebron zijn de garantie voor een goede, objectieve taxatie van uw huis. De certificering van Breunissen Makelaars geeft u het voordeel dat alle geldverstrekkers onze rapporten accepteren. Daarbij bieden wij u de zekerheid van een snelle afwikkeling.

Taxatie woning en taxatiesoorten
Onroerend goed kent meerdere waarden. Kopers en verkopers schatten in beginsel de verkoopwaarde van een pand anders in. De belangrijkste instanties kijken op de volgende manier naar de waarde:
  • De verzekering kijkt naar de herbouwwaarde
  • De hypotheekverstrekker hanteert de marktwaarde
  • De fiscus gebruikt de waarde in het economische verkeer
Meer weten over de voorwaarden en tarieven van de taxatiesoorten? Loop even bij ons binnen of stuur een e-mail. U kunt ook bellen naar 0317 – 42 56 00. Wij helpen u graag verder.

NWWI:

In toenemende mate verlangen geldverstrekkers taxatierapporten die door het NWWI zijn gevalideerd. Wij kunnen u een woning taxatie aanbieden inclusief validatie door het NWWI tegen een aantrekkelijk tarief. Deze taxatierapporten voldoen aan de strenge eisen die NHG (Nationale Hypotheek Garantie) hieraan stelt.

Snel een rapport aanvragen? Klik hier.

Voor de zogenaamde Branchebrede normering NHG klik hier.

Woning van de maand