Mijn favorieten

WONING KOPEN MET UW EIGEN AANKOOPMAKELAAR

Wilt u veilig een woning of appartement kopen zonder het risico dat u teveel betaalt? NVM Makelaar Breunissen in Wageningen kan u onschatbare diensten bewijzen. Wij hebben een gedegen kennis van de woningmarkt in Wageningen en kennen de regionale marktontwikkelingen en prijsontwikkelingen. Voor u een extra zekerheid dat u via ons een huis of appartement koopt waarmee u echt gelukkig bent en waarvoor u niet teveel hebt betaald.

Woning kopen bij de NVM makelaar in Wageningen met aankoopmakelaar
Breunissen makelaars biedt u diverse mogelijkheden bij de aankoop van een woning. U krijgt zoveel makelaar als u wilt. Bent u zich nog aan het oriënteren en wilt u advies of hebt u de juiste woning al gevonden? Als aankoopmakelaar bieden wij u een volledige of gedeeltelijke aankoopbegeleiding aan. U hebt de keuze. Wat u ook besluit, u ontvangt bij ons altijd een advies op maat en een bijbehorend scherp tarief.


Woning kopen met begeleiding van uw aankoopmakelaar
Een van de belangrijkste aspecten bij de aankoop van een woning is de onderhandeling. Onze taak is uw droomhuis aankopen voor de laagste koopprijs. Voor ons een uitdaging, voor u een geldbesparing. Samen met u beoordelen wij de courantheid, bestemming en onderhoudstoestand van de woning. Daarnaast bespreken we de koopovereenkomst en adviseren en begeleiden u bij de notariële afhandeling. Breunissen makelaars verdient zich als aankoopmakelaar ruimschoots terug.
Wij doen het graag voor u!

Maak snel een afspraak en bel ons op 0317-425600 of stuur een e-mail.

Woning van de maand